Langkau ke kandungan utama

Segmen Saya Nak Doodle Alif Ismail

Assalamualaikum...

Entri segment

Tengok orang lain ada doodle, rasa nak jugak.

Dah tau hukum. Ustaz Azhar Idrus cakap gambar yang diharamkan ialah gambar yang untuk dipuja-puja, berhala dan naked.

Alif, nak dodol.. Eh, dodol? Tak pe la boleh buat makan masa raya nanti. Hehe~





Nak doodle sebab apa? Sebab Alif pandai buat doodle. Aku buat tak jadi comel dow.. Haha~ Psst, pakai software apa ya?

Warna mata? Nak mata warna biru gelap dan bermekap ok. Buat comel-comel tau. Wah, demand.. Ekeke~

Itu jer la.


Kalau korang nak jugak sila la serbu dengan klik banner yang atas atau klik sini nak doodle Alif Ismail.


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)