Langkau ke kandungan utama

Kad Raya Untuk Kawan-Kawan Blogger-Nak Tak?

Assalamualaikum..

Entri pendek dan ringkas.

Ingat nak buat kad raya la untuk kawan-kawan blogger.

Ok tak?

Hajat di hati memang nak kasi kad raya. Tapi minta maaf la, tak dapat memandangkan ekonomi sekadar kais pagi, makan waktu maghrib. Masalah tak terkais. Harap faham ye.

Ada sesiapa nak tak?

Tak ada duit tak best nak shopping pun. Setakat window shopping je la yang mampu.

Bersyukur dengan apa yang ada.

Pak cik kata nak bagi duit raya, still valid tak?

Sedih. Tapi tak apa la. Redha.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)