Langkau ke kandungan utama

Selamat Berjuang, Didi =)

Assalamualaikum...

Entri peribadi.

Dia, aku kenal dia
kini dia sudah mahu pergi

MBU pencetus perkenalan
maka wujudlah entri
ini
itu
dan klik

Banyak juga yang dia tagkan namaku di entrynya..
tapi aku dah tak dapat nak trace balik
sebab tak ingat berapa hari bulan entri tu
cuma ini yang dapat dilinkkan

Dialah penyeri bak bunga dan taman
Dialah pencetus ceria suasana

Dik, jaga diri elok-elok
belajar betul-betul
jangan dipersiakan peluang yang ada
akak doakan adik berjaya
lebih dari akak


Kenangan bersama tetap terpahat di hati..

Adibah Mazlan
Cece sayang didi macam adik sendiri
Cece akan rindukan didi
Take care urself
Harap ianya tak kan berakhir di sini


P/s: Didi, minta maaf tak sempat nak buat entri pasal si dia seperti yang dijanjikan. Terlalu sibuk. Entri pasal seorang kawan pun dah bertangguh sampai dah masuk seminggu ni. Aduh..Banyak kerja walaupun nampak macam tak ada apa-apa. Hehe~


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)