Langkau ke kandungan utama

"im happy join bloglist gheen giena"

Assalamualaikum...

Aku diajak join bloglist.. Ok la, Gheen, i join bloglist u, k.

Jom tengok apa yang Gheen cakap dalam blog dia.

 first of all , azam nak buat contest ni mmg dah lame.. tapi baru sekarang baru capai hasrat tu .. gheen berazam nak buat contest bila follower dah capai 100.. walaupun angka tu agk sedikit , tapi kite kene bersyukur kan .. ibarat kate orang sikit-sikit , lame-lame jadi bukit ! hehe ^.^ tapi , kalau x dapat buat contest pon x pe la.. kite try BLOGLIST duluuuuu ~~



   

here it is , the bloglist will be entitle "im happy join bloglist gheen giena" done, ur follower long ago
this entry =)
done
i. di di
ii. jerza

harap2 dengan adenye bloglist ni .. mudah la gheen nak stalk kamu kamu punye blog kan ! rasenye anytime pon boleh nak skodeng blog korg kalau dah ade bloglist ni .. 
dengan ini , gheen jemput sume followers or non followers , kakak2 ,adek2 , abang2 .. come join my bloglist ok ! 

gheen ade kan 3 kategori .. iaitu :-
* blog sweet + ayu 
* blog kacak + smart 
* blog comel + manje 

syarat die mudah je ...
- follow blog gheengiena ni dulu
- buat satu entry yang berjudul "im happy join bloglist gheengiena"
-tempek la banner kat ats tu kat entry korg ehh..
-then , korg tag 2 orang kawan ... make sure dorg taw yang korg tag ok..
-last , kumen la entry ni n tinggalkan link entry yang korg baru buat di ruangan kumen ye..

TARIKH TUTUP :30 JUN 2011

# harap2 ade la yang nak join bloglist ni...yang kategori bloglist tu terserah korg , either korg nak pilih atau gheen yang pilih nanti...

~ TQ ~
*Gheen pilih la Blog Sha ni nak masuk kategori mana, k.

Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Pantang Larang dan Makanan Orang Demam Campak

Nak jaga pemakanan orang demam campak?
Ok, aku ada petua dan tipsnya. Segala yang tertulis di sini adalah keluar dari kepalaku, dan pengalamanku menjaga makanan orang demam campak. Ku abadikan di sini.


Tidak boleh menggoreng
Demam campak ni kita tak boleh nak goreng apa-apa makanan terutamanya guna minyak. Contohnya goreng ikan.

Menumis pun tak boleh tau.

Sebab apa tak boleh? Sebab ia akan merangsang pertumbuhan campak dan buat ianya kemerah-merahan.

Elakkan makanan laut yang gatal
Makanan laut, seperti udang, sotong, kerang elok la dikuarantinkan.. Haha~ Bukan kuarantin la tapi jangan makan makanan tu, k.

Elakkan yang pedas
Cili pun tak boleh makan sebab mengundang kegatalan.


Elakkan yang hitam-hitam seperti gaban perkasa hitam


Kicap dan kopi harus la dijauhi serta merta sebab ia akan menyebabkan berparut hitam. Kalau koko atau milo? Kalau capucinno? Erm, ikut suka korang la.

Aha, aku ada idea, kalau nak putih maka minumlah air soya. Confirm menjadi. Tapi kalau tak jadi, jangan…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)

Open Tracker