Langkau ke kandungan utama

GIVEAWAY PERTAMA MIEMIEZS

Assalamualaikum...

ni tuan blog menjemputku untuk menyertai contestnya.. Kalau tak, dah malas la aku. Hihi~

http://miemiezs.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-miemiezs.html


Syarat-syarat Penyertaan

1. Mesti jadi follower
MIEMIEZS-AKU SEORANG PENDIDIK

2. Buat entry tajuk :" GIVEAWAY PERTAMA MIEMIEZS "
3. Letak banner macam kat bawah ni : (Bahagian sidebar dan dalam entry post)



 4. Tag 4 orang rakan anda...Pastikan mereka tahu mereka di tag...
i. Anif
ii. Jerza
iii. Syuk
iv. Dwaty

5. Link kan post entry anda di bahagian komen bawah entry ini ...
6. Tarikh tamat penyertaan pada
15 JULAI 2011 jam 12 tengah malam.

Jom join contest.


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)