Langkau ke kandungan utama

Dua Sebab Mengapa Aku Nangis Hari Ni..

Assalamualaikum...

Entri peribadi lagi. Tengok tajuk tu, dah tau kan apa yang aku nak ceritakan.. Tak tau nak letak tajuk apa. Membosankan ek? Ah, lantak la..

Today, i feels sad twice. I cried.
Why? Because my heart feels hurt.
two reasons
all about blogging sphere

Ah, sudah la nak speaking English ni.. Speaking senang, nak tulis tu lambat sikit. Lagipun, menaip sambil borak-borak dengan famili, duk santai-santai..Kang ntah pape aku merapu. Hahaha~

Aku sakit hati la hari ni..
Satu sebab encik pak cik tu la.. Suka jer nak buat aku sakit hati. Kutuk-kutuk aku. Perli-perli aku. Semuanya sebab blog. Nak tau lebih lanjut, meh tengok sini.

Satu lagi sebab ada blogger yang separa otai. Dia datang blog aku, tanya kenapa lama tak jenguk blog dia. Aku bukan tak nak jenguk dia. Tapi, sampai hati dia tak jenguk pun blog aku. Aku tau la, blog aku tak seberapa kan.  Kalau sekali dua tak pe la tapi dah selalu jer aku pergi blog dia, komen-komen.  Tapi selalu. Dia tak sudi pun nak jengah blog aku ni.

Aku faham, dia kan separa otai, tengok kawan-kawan dia pun semuanya otai. Aku ni sape la kan? Jadi, buat apa aku nak pergi blog dia, komen-komen. Sedangkan dia tak sudi pun jenguk blog aku.

Sejak tu, aku dah tak nak singgah blog dia lagi. Biarlah dia berkawan dengan otai-otai sementara aku berkawan dengan newbie. Sama la level dengan aku yang jugak newbie.

Ala, baru separa otai dah nak berlagak. Maaf la, aku tak boleh nak berkawan dengan dia lagi. Blogger otai pun tak seberlagak dia.. Dia ni boleh kata kawan aku. Tapi kawankah kalau tak sudi jenguk aku?

Aku sedih, beb. Nangis la jugak sebab aku sayangkan persahabatan itu..

Aku mudah tersentuh bab persahabatan ni. Bebaru ni, aku rasa nak nangis sebab aku tahu kawan aku sayangkan persahabatan aku dengan dia..


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)