Langkau ke kandungan utama

ab

Assalamualaikum...

Entri peribadi. Aku tau ramai yang tak suka akan entri sebegini. Tapi, aku rasa tak salah kalau nak ada entri seperti ini tetapi perlulah ada batasan jugak. Ini asyik 24-7 perkara yang sama, akan membosankan pembaca blog korang je.

Aku tahu itu, dan aku minta maaf kalau korang kurang selesa. Aku ada pelbagaikan entri aku. Kalau tak percaya, semaklah. Memang dari dulu lagi aku sudah memperbanyakkan kategori dalam blog ni. Kalau tak percaya, sila la jenguk ke kategori. Kan ada diariku, diari kehidupanku, contest, berita negara, pesanan, agama, dan berbagai-bagai lagi.

Kali ini, aku memang nak ceritakan pasal peribadi sikit. Terpulanglah korang nak baca ke tak, (tapi aku haraplah korang baca. I beg u all to read my crap story. Haha).

Cerita aku sekadar perkongsian dan sekadar meluahkan perasaan. Kalau korang tak selesa, tak perlu la nak maki or kutuk aku. Ini cerita aku. Kalau korang nak cerita korang kat sini, sila la tulis entri kat blog korang sendiri. Ini blog aku, cerita aku.

Aduiyai~ apa yang aku merapu ni? Entah la, otak aku kurang center sikit la hari ni. Kenapa? Kerana si dia. Semuanya angkara si dia.

Ewah-ewah, ko tak bersalah ke?

Hehe~ sebenarnya, aku yang bersalah. Tapi..

Eh, ada tapi-tapi pulak..

Mesti la ada tapi.. Ko kan kenal aku macam mana. Thihehe~
Fate Determines Who Comes Into Our Lives, But Heart Determines Who Stays...

Sometimes the answer to a test is that need for Allah SWT, those long hours spent in the night, and the tears of sincerity. May Allah SWT make us of those who constantly turn to Him, in hardship and ease...


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!
6 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)