Langkau ke kandungan utama

Unique Tea Bags

Assalamualaikum...

 Korang suka minum teh tak? Kalau suka, jom tengok uncang teh yang unik seantearo dunia. Kalau tak suka pun, apa salahnya tengok jugak, kan? :-)

1. Cigarette Tea Bags

 Ineeka Tea Bags

2. Ineeka Tea Bags


<!-- nuffnang->
  tPod Tea Bags

3. tPod Tea Bags

Tea Forté

4. Tea Forté
Tea Stick

5. Tea Stick

T Bag

6. T Bag

Tea To Go Sticks

7. Tea To Go Sticks
Maum Tea Bags

8. Maum Tea Bags

Tea Stick Stirrer

9. Tea Stick Stirrer
:
Lighting Tea Bag

10. Lighting Tea Bag

Hanger Tea

11. Hanger Tea
Herbal Tea Bags

12. Herbal Tea Bags
  Origami Tea Bags

13. Origami Tea Bags

BLOOMING TEA

14. BLOOMING TEA


http://i1236.photobucket.com/albums/ff447/sirajuddinabbas/tea.jpg?t=1302760515



Sumber:Sirajuddin Abbas
Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)