Langkau ke kandungan utama

Berbunga Bahagia



Assalamualaikum...

Mari kita berbicara tentang semangat.

Senyum..:-)

Rasa bahagia.

Rasa diri sangat penting. Ya, kamu sangat penting. Kalau tak de kamu, maka pincanglah dunia.. Musnahlah hubungan..

Rasa sangat dihargai. Dikenali. Diajak berbual. Persahabatan, sesuatu yang sukar dicari ganti..






Er, korang mesti pening, apa la yang aku merepek ni? Ada kisah di sebaliknya. Tapi, aku rasa macam memerlukan banyak tenaga untuk menaipnya di sini.

Kenangan USR 2011 amat indah :-) Semeja dengan orang kuat persatuan, dan abang-abang yang sangat sporting. Thumb up. Sangat suka walaupun program tu di luar sangat serabut tapi aku duk kat dalam tu, kira smooth jer.. :-)

Sukar dicari ganti. Inilah persahabatan dan penyatuan ... yang sempurna.


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)