Sedapnya Alunan Baiyati -Marhaban | ! sha my heart

.

Jumaat, 11 Mac 2011

Sedapnya Alunan Baiyati -Marhaban



Assalamualaikum...


Apa khabar para pembaca tersayang?

Aku baru balik dari kelas Marhaban.

Bestnya dengar pelbagai alunan marbahan, sikah dan qasida burdah secara langsung (live) dan turut mengikutinya. Aku suka marhaban kontemporari terutamanya gaya Baiyati. Kalau Rast tu kasar sikit. Baiyati ni sedap jer. Korang tau tak?



Rugi kalau korang tak sertai mahupun dengar. Lagunya lebih best dari segala lagu yang terbest di dunia muzik. Percayalah. Kalau korang nak rasainya, korang kena ada dalam kumpulan marhaban selama dua hingga tiga jam, baru korang akan dapat rasa nikmatnya.

Ala, aku nak tunjukkan korang contoh pun tak boleh sebab line lembab.. Jadi, korang kena cari sendiri kat youtube. Sorry, dear.


P/s: Bila lagi aku akan ke sana? Ala, sedih la plak dah tak dapat nak ke sana. Aku nak cerita pasal kelas, bukan pasal yang lain-lain. Kalau nak yang lain-lain, kena tunguuu.. Hihi~


Jom bermarhaban..


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

1 ulasan:

sha berkata...

jom alunankan marhaban..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...