Langkau ke kandungan utama

Sedapnya Alunan Baiyati -Marhaban



Assalamualaikum...


Apa khabar para pembaca tersayang?

Aku baru balik dari kelas Marhaban.

Bestnya dengar pelbagai alunan marbahan, sikah dan qasida burdah secara langsung (live) dan turut mengikutinya. Aku suka marhaban kontemporari terutamanya gaya Baiyati. Kalau Rast tu kasar sikit. Baiyati ni sedap jer. Korang tau tak?



Rugi kalau korang tak sertai mahupun dengar. Lagunya lebih best dari segala lagu yang terbest di dunia muzik. Percayalah. Kalau korang nak rasainya, korang kena ada dalam kumpulan marhaban selama dua hingga tiga jam, baru korang akan dapat rasa nikmatnya.

Ala, aku nak tunjukkan korang contoh pun tak boleh sebab line lembab.. Jadi, korang kena cari sendiri kat youtube. Sorry, dear.


P/s: Bila lagi aku akan ke sana? Ala, sedih la plak dah tak dapat nak ke sana. Aku nak cerita pasal kelas, bukan pasal yang lain-lain. Kalau nak yang lain-lain, kena tunguuu.. Hihi~


Jom bermarhaban..


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)