Langkau ke kandungan utama

Festival Filem & Video Pelajar Malaysia (FFVPM) Ke-8, Cayalah!!!

Assalam.


  Aku menghadiri FFVPPM yang dianjurkan di UUM. Seriously memang tak tau dan ingatkan setakat peringkat UUM jer. Bila nampak gaya dresssing dah agak student lain dari sekitar Zon Utara.  Tapi tak la pulak nak agak sampai ke seluruh Malaysia.


Sumpah, memang tak tau giler. Mana publisiti?




Bertempat di Dewan Seminar A, Pusat Konvensyen. Sape yang hadir? Artis, Datuk Jins Samsudin, Ahmad Ibrahim (Mat London), Wan Azli (Pengarah Indie Muda), Harun Salim Bachik, Esma Daniel dan Putri Madyana.

Aku join ni sebab saja je nak join, daripada tidur je kat bilik.. Niat tu nak dapat ilmu..Memang la dapat ilmu. Bukan senang tau nak berjumpa dengan semua mereka ni.

Bila jer duk dalam tu, rasa otak ni berfungsi dan berlegar-legar jer. Maknanya, kami semua mempunyai otak yang cerdas dan bila dicantumkan menghasilkan sesuatu moment dan perasaan yang sangat indah. Haha~ poyo je kan?

Memang best join dengan budak U lain. Diorang punya pendedahan tu memang lain. Diorang tu berani tampil ke hadapan dan pandai pulak susun ayat. Cayalah.. Memang aku kagum.


Entri kali ni sikit jer. Bukan tak nak tulis, tapi lain kali kot.

Jom, tengok gambar-gambar poyo kami dapat jumpa dengan artis.












Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)