Double Treble, Yay! | ! sha my heart

.

Khamis, 17 Mac 2011

Double Treble, Yay!Assalamualaikum...

Sekuat mana pun pasukan lain tiada lagi yang mampu mengoyah kedudukan Kedah selaku pasukan yang pernah menang ke- tiga-tiga  piala (sapu bersih) dan dua tahun berturut-turut. Tahun kemudiannya kenapa tak menang? Sebab FAM tukar corak permainan yang tak benarkan ambik pemain import.

Jom baca berita sukan ni..

Ganjaran tanah kerana menang “treble”

17/03/2011 6:15pm

ALOR SETAR – Kerajaan Kedah hari ini menjelaskan bahawa ganjaran tanah seluas dua hektar di Pokok Sena yang diumumkan kerajaan negeri semalam adalah bagi pemain skuad Kedah yang muncul juara tiga piala dalam semusim untuk dua musim berturut-turut iaitu 2006/2007 dan 2007/2008.


Ganjaran tanah itu bukanlah untuk pemain-pemain Kedah yang beraksi untuk skuad kebangsaan bagi kejohanan Piala Suzuki 2010.


“Laporan berita semalam tidak tepat dan kami mohon supaya pembetulan dibuat,” kata Exco Belia dan Sukan negeri, Datuk Dr Hamdan Mohamed Khalib hari ini.


Akhbar-akhbar hari ini melaporkan Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak sebagai berkata, kerajaan negeri akan memberi ganjaran tanah kepada lima pemain pasukan Kedah yang beraksi untuk skuad kebangsaan yang muncul juara Piala AFF Suzuki 2010.Kedah menjuarai Liga Super, Piala FA dan Piala Malaysia pada musim 2006/2007 dan kemudian berjaya mengekalkan kejuaraan ketiga-tiga piala tersebut pada musim 2007/2008. – Bernama


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

1 ulasan:

sha berkata...

Biar jasa jadi kenangan, hijau kuning lambang kemegahan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...