"Contest Seunik Namaku" | ! sha my heart

.

Khamis, 31 Mac 2011

"Contest Seunik Namaku"

Assalamualaikum...




Assalamualaikum..
haiiii sumer..

 akhirnya zie berkesempatan tuk anjurkan contest sendiri..
harap-harap dapat sambutan dari blogger-blogger..

Ok tak mau membebel panjang lagi..
zie nak cerita sikit pasal contest ni..
mesti korang sumer tertanya nape zie buat contest ni kan?
zie saja je nak tau nama korang yang sebenar-benarnya..
and nak tau korang berbangga tak ngan nama korang & diri korang sendiri..
tu je..


SYARAT-SYARAT CONTEST..

1. Buat satu entry bertajuk "Contest Seunik Namaku"
2. Mestilah jadi follower teratak buruk zie ni ek..kalau tak nak pon tak pe.
tiada paksaan..tapi kalau terlepas sebarang update jangan salahkan zie OK..
3. Letakkan banner yang comey kat atas tu dalam entry korang OK..
4. Letakkan 1 picture korang yang paling comey/hensem. Pastikan tu picture korang Ok jangan letakkan picture orang lain plak.
5. Then, korang bagitaula nama korang yang sebenar..Lepas tu cerita la apa-apa pon mengenai nama korang & apa yang uniknya/istimewanya korang.
6. Tag kan 3 orang kawan-kawan korang & pastikan dia tau OK..
7. Last sekali jangan lupa postkan link korang kat ruangan komen entry ni..

Contest ni akan bermula dari 7/03 - 31/03/2011

See, aku baru jer buat entri pasal namaku.. jadi, apa kata kalau aku link kan jer pasal entri tu? Ok kot.. Hihi~ Tak nak la hidangkan pembaca aku perkara yang sama.


Let's check it out..
Namaku Noor Hapisah dan aku bangga

 Haha, gambar teruk... Ini jer yang ada. Al-maklumlah gambar banyak dah hilang.. Sedih. Uwaa..
Tag:
1. Anis
2. Ramziah
3. Ana

Done!

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

3 ulasan:

sha berkata...

unik..

zie berkata...

salam..hai! thanks ek join contest zie ni..gud luck tau!

sha berkata...

zie: terima kasih tuan contest.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...