Langkau ke kandungan utama

c-tea:musical water ball giveAway

Assalamualaikum...


Nak join c-tea punya GA.



isi borang penyertaan..penuh okey..jgn tinggal tempat kosong..hehe------>abaikan yang ini..

syarat-syaratnya ialah..

1) mesti jadi follower ct dulu sbb nt kang xtau plak yang ct dah update atau tambah hadiah baru ke kan...

2) wat entri pasal GA nie bertajuk "c-tea:musical waterbal giveAway" sbb nak ramai yang menyertai..n linkkan entri korg tu kat entri ini..

3) copy banner diatas dan masukan dlm entri korang tu..

4) dlm entri korang tu sila lengkapkan slogan ini : saya suka/xsuka blog c-tea kerana________________________________________(tidak kurang dari 10 patah perkataan dan tidak lebih dari 50 perkataan) pilih antara suka atau xsuka...wat satu je slogan. and komen due dari entri ct.

5) syarat no. lima ni khas untuk mereke yang join GA n nak berada dlm bloglist ct sahaja.tag kan sekurang-kurangnya 5 org rakan dan bagitahu mereka di entri paling terkini di blog mereka.(tak wajib bagi yang sertai GA tetapi xmahu berada dlm bloglist ct)------> ct akan bubarkan bloglist terkini.

6) tinggalkan url entri korg tu nt diruang komen entri ini k..

*itu sahaja syaratnya..

hadiah....
slogan paling creative ct akn bg musical water ball bersaiz besar..
slogan kedua creative ct akn bg musical water ball bersaiz sederhana..
(pilihan waterball akan dipilih mengikut jantina..pic diatas hanyalah ilustrasi)

pengadilan....
pengadilan akan dibuat oleh ct dan bos ct..abby nur..sesiapa nak jadi pengadil pon boleh..tp kne jadi penaja lah ------> boleh anta komen kalau nak jadi penaja..hehe...okey...sekian dari ct..majulah blogger untuk negara...
 
 
Ok, dah baca dah pun kan? Jadi, aku nak join la contest ni. Saja nak bantu kawan-kawan sesama blogger.
 
Syarat 1 untuk jadi follower, dah buat.
Syarat 2 tu, ini la entrinya
syarat no 3 pula,dah ada dah ..
 
no 4 pula, slogan:
Saya suka blog c-tea kerana susunannya nampak sangat kemas dan loading pun laju. Cayaa lah!
 
 
No lima punya syarat pasal tag..
1. Anis
3. Anna


Syarat no 6 supaya tinggalkan URL.. of coz tinggalkan..
 
Done!

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)