Langkau ke kandungan utama

Akhirnya Demam! Haha, Macam Hepi Pulak

Nampak gambar ni macam ubat la pulak.. haha~


Assalamualaikum...

Senyum.. tak perlu kata apa-apa..

Aku dah demam hari ni..

Pening kadang menyinggah
Kadang sihat
kadang tu panas sangat
tak stabil kepala ni
Tak dapat berfikir dengan betul



Ada cadangan ke klinik?
Erm, perlu ke?
Malas nak tambah dadah (ubat moden) dalam badan
pain killer ada jer ni
malas nak telan
biar ia kembali sihat dengan sendiri
natural


Ada orang kata demam rindu..
Erm, ya kah?

Wah, aku dah terperangkap dalam ...
merindui
waduh, enggak mau gue..

Ada orang kata
dah demam, masa untuk berehat
tapi aku tak nak berehat
bosan sangat kalau berehat jer
aku lebih suka lepak depan laptop

Ha, tu la pasal..
degil

Take rest dear..

Ada orang kata
demam ni sebab ALLAH ingat  kat kita
dan nak suruh kita kat DIA
tapi adakah kita cukup ingat kat DIA?
persoalan tu yang perlu kita jawab..


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!
1 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)