Sudah Lama Tidak Ketemu, Rindu Bertaut.. | ! sha my heart

.

Ahad, 16 Januari 2011

Sudah Lama Tidak Ketemu, Rindu Bertaut..

Salam.


Apa khabar? lamanya tak bertemu kat sini, kan?


Hehe, jangan salahkan aku, k.


Rindu hadir jua di hati tapi faktor kewangan tidak mengizinkan. Lagi pula rasanya ingin berjimat seketika. Tak salah kan?




Terima kasih banyak-banyak kepada pengikut baruku. Korang punya blog lagi best dari blog ini. Ramai jugak blogger yang mengeur di ruangan chat. Terima kasih.




Jadi, dah ada pengikut ni dah tak boleh nak tulis yang merapu dan ntah pape, nanti pembaca bosan.


Ada banyak informasi yang ingin ku kongsikan namun, buat kali ini, biarlah ini saja untuk melepaskan rindu. (Padahal, bateri dah nak habis, on line kat luar ni ha siap bersila.. Tragis kan? kembali ke zaman dahulu. Hihi~ kat Kachi dalam bilik tak dapat line internet).



Setakat ni dahulu..


Jumpa lagi.


Have a good take care all my dear. :-)


Wassalam.

p/s: ingat nak tukar layout.. bilakah?


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...