Langkau ke kandungan utama

Sudah Lama Tidak Ketemu, Rindu Bertaut..

Salam.


Apa khabar? lamanya tak bertemu kat sini, kan?


Hehe, jangan salahkan aku, k.


Rindu hadir jua di hati tapi faktor kewangan tidak mengizinkan. Lagi pula rasanya ingin berjimat seketika. Tak salah kan?




Terima kasih banyak-banyak kepada pengikut baruku. Korang punya blog lagi best dari blog ini. Ramai jugak blogger yang mengeur di ruangan chat. Terima kasih.




Jadi, dah ada pengikut ni dah tak boleh nak tulis yang merapu dan ntah pape, nanti pembaca bosan.


Ada banyak informasi yang ingin ku kongsikan namun, buat kali ini, biarlah ini saja untuk melepaskan rindu. (Padahal, bateri dah nak habis, on line kat luar ni ha siap bersila.. Tragis kan? kembali ke zaman dahulu. Hihi~ kat Kachi dalam bilik tak dapat line internet).



Setakat ni dahulu..


Jumpa lagi.


Have a good take care all my dear. :-)


Wassalam.

p/s: ingat nak tukar layout.. bilakah?


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)