Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2011

Kenali Jenis Cintamu..

Salam.


Kali ini kita membicarakan tentang cara membezakan cinta. Kadang-kadang kita rasa macam dah cintakan seseorang tetapi sebenarnya itu cuma perasan kita sahaja.


Entri kat bawah ini diambil dari mesej di facebook.

Nak tahu kan apakah kategori cinta kita? Jom cek! Check it out!



Cinta sejati dan cinta biasa terkadang sulit untuk dibedakan. Namanya juga sedang jatuh cinta, pasti semuanya terasa begitu indah. Namun bisa saja rasa berbunga-bunga itu hanya sebuah perasaan kamuflase saja.

Tips Blogging

Salam.


Kali ni nak kongsi tips pasal blog. Tips ni pun aku ambik dari Blogger Malaysia kat facebook.


Jom usha..


Tips Blogging: Blogginglah dengan penuh kejujuran tanpa menokok tambah cerita asalnya supaya pembaca anda dapat menghayati penulisan anda dan sekaligus dapat membuatkan mereka terasa dengan apa yang anda rasakan. Tak ramai yang mempunyai bakat seperti ini. :D Heee!

#
Cipot Cedot: mcm mana nak ada bakal seperti ini...:: iklan :: jom lawati blog saya http://andaditipu.blogspot.com/ ::iklan tamat::
about an hour ago · LikeUnlike

Sibuk yang Mengejarku..

Salam.


Kali ni nak cerita rileks jer..
:-)




Ni pic dengan Bella, masa kat Dewan Belia Kg Luat, Lenggong, Perak.


Pic yang lain, si Hairul belum bagi kat aku.



Kenapa hah, bila jer sem akhir mesti sibuk dan rasa tak cukup masa dan nak lagi duduk lama-lama kat universiti? Itu kena buat, ini kena buat, sedangkan masa terhad. Ahh, tak cukup masa rasanya!

Perpindahan, Makna di Sebaliknya..

Salam.


Alhamdu lillah, akhirnya bertemu juga kita kat sini. Sebenarnya dah lama tak dapat nak login blogger waima gmail pun.


Apa dah jadi pun tak tau, line rasanya yang dah disekat, dengar khabar berita dari kawan-kawanku. Nak buang blok tu tak pula aku ketahui caranya... Kena belajar dari mereka yang arif ni.


Apa apa pun, bersyukur lah kerana kita dapat bersua kembali.

Ask for Your Health Hair Tips

Salam.


Ni adalah mesej aku dengan kawan aku. Aku tanya petua untuk mencantikkan rambut. Mana tau ada pape lagi yang sesuai utnuk cantikkan rambut aku ni.


Between Ku Ayu and You


Noor Hapisah October 27 at 1:11am


Salaam.


How are you?


I would to know what you have done with your beauty and gorgeous hair?




Don't say to me, it's natural. Sure you have some tips to get your healthy hair. Am i right?


So, if you don't mind, i would like to know your tips. Hehe


Sudah Lama Tidak Ketemu, Rindu Bertaut..

Salam.


Apa khabar? lamanya tak bertemu kat sini, kan?


Hehe, jangan salahkan aku, k.


Rindu hadir jua di hati tapi faktor kewangan tidak mengizinkan. Lagi pula rasanya ingin berjimat seketika. Tak salah kan?




Terima kasih banyak-banyak kepada pengikut baruku. Korang punya blog lagi best dari blog ini. Ramai jugak blogger yang mengeur di ruangan chat. Terima kasih.

Open Tracker