April 2010 | ! sha my heart

.

Selasa, 20 April 2010

Rindunya Nak Berblog...


Lama tak menjengah kat sini.

bizi la katakan. Master student. Hahaha. Perasan. Bajet bagus. Sebenarnya, broadband dah lama tak berbayar. Malas la, nanti aku kira nak on line saja, belajarnya tidak. Hehe~

Banyak cerita yang nak diceritakan tapi sekarang ini pun tengah busy. Tak dapat la kita nak berstory telling lagi.


Aku berada di dalam bilik 24 jam, Perpustakaan Sultanah Bahiyah (PSB), UUM. Aku bersama Aida, Mil dan Yoga sedang menyiapkan peperiksaan take home kami. Susah ya amat. Tak sempat nak buat apa-apa. Soalan yang kena buat untuk dua minggu tetapi terpaksa buat dalam masa seminggu sahaja. Fuh. Doakan kejayaan kami ya.

Apapun, life is wonderful. Wonderful line! Hahaha~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...