Langkau ke kandungan utama

Apakah???

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Salam.


Mesti korang rindukan aku kan? kan dah lama aku tak up date. Hehe, bajet jer.. Wakaka.


Sebenarnya sepanjang ketiadaan aku kat sini kat blog ni, ada perkara yang berlaku dalam hidupku. Chewah..



1.Aku kecewa lagi. Aduh.. Tapi, biarla. Memang sakit hati sangat. Entahla, kenapa macam ni. Dia suka tuduh-tuduh aku, salahkan aku sedangkan aku dah buat sehabis baik. Kalau ikutkan hati, aku nak jer layan dia lebih kurang. Erm, tak berbaloi.Yang penting duit tak de melayang. Tapi tak pe la kena ikhlas.


Alhamdu lillah, aku kat kampung, so no matter la. Lagipun aku tak ambik kisah dah.


Yang paling sakit hati, dia tuduh aku menipu. Aku cakap yang aku rasakan petanda kematian, dia cakap nak cari buku dia. Alih-alih esoknya cakap aku penipu. Erk, apakah?


Lepas tu, dia cakap dia dah ada gf dan gf tu merayu-rayu nak bersama dia. Blekk, macam la aku percaya. Nak termuntah ada la dengar dia cakap macam tu. Perempuan tu tak kenal dia lagi boleh la kot nak macam tu. Tapi pelik la perempuan tu.. Sebab awal-awal kenal lagi aku dah tau dia ni ada prob, tak kan perempuan tu tak tau? Ah, lantak la.


Aku pun dah tak kisah lagi. Hidup aku tenang dan fokus untuk hidup ke hadapan je la. Kira sekarang ni aku solo sejak dari tahun 2006 kalau tak silap asyik duk dalam hubungan (in relationship) jer. Ada yang berturut-turut, dari kawan jadi kekasih. Ah, cerita lama.


2. Anti-virus belum update. So, malas la nak buka itu ini. Nanti takut dapat jangkitan virus.


Penerangan? Erm, malas la.. Biasa jer kot, tak de pape yang spesel nak crita kat sini. Ada tu ada tapi malas. Haha, boleh macam tu?


3. Reunion. Erm, reunion lagi. Aku malas nak tulis pasal ni selalu nanti korang jugak yang muntah hijau. Wakaka~. Bukan apa tak de perkembangan sangat. Tak de yang drastik.



Erm, cukup la kot setakat ni. Ni untuk come back aku je. Hihi~



Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)