Langkau ke kandungan utama

Website Sem Ni

Entry ni nak bagitau yang ni la hasil kerja web kumpulan masing-masing. Saja nak upload kat sini. Harap halalkan la, bukannya aku buat apa-apa pun,bagi promosi lagi korang punya website.

Links to Final Projects:

Group 1: Tourism in the Middle East


Group 2: Baby Care


Group 3: Be Delicious Bakery


Group 4: Tourism Malaysia

Group 5: Sensasi Batik Asfa


Group 6: Lovely Cats


Group 7: Islamicbucks


Kami ni bukan budak IT tapi kami budak komunikasi. Jadi, jangan tengok website kami dari segi teknikal, tengok dari segi mesej yang ingin disampaikan la, k.


Ni pun ada yang kali pertama kami buat website. So, lebih kurang tu, kira halal la ek.. Susah jugak la nak buat website bagi yang pertama kali macam aku ni. Tapi, bila dah tau, senang jer la. Hihi~



Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)