Langkau ke kandungan utama

update??

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam..

perasan x, aku dh x update hari2..



sbb:


aku sibuk... sibuk la sgt... hahaha...

sibuk dgn fb..

sibuk study utk exam dr adrian...

aku trlupa aku ada blog... wahaha... zalim...



sibuk + letih.. tu yg jd mcm tu...

mana x eletih, balik lps kelas, aku p plak walking ke pusat sukan... jauh tu...

ada p cyling (rmai giler llki)... p tmn rusa (bergambor)...p kayak (best giler)...

pic, nnt2 la aku msukkn, insya-ALLAH...

skrg ni bzi lg... en hafiz plak mnta asgmnt sbg mid term.. n asgmt group kna hntr masa hntar mid term... waduh, bnyk kerja ni... then bl dah hntr, on da spot, hehe, xssuai ayt ni.. on the same day, dapat exam plak.. giler ke apa beb...



waduh, mcm ni la... mcm sem lps... mmg bizi giler r.. dh la soaln exam master ni susah giler.. smpai trmuntah aku bt... huhu... itu, msa bt asgmt dr syd sem lps..

so, skrg ni, aku dh xblh nk main2 lg... kna hardworking lbh dr org lain...


uiii, masa oh masa..
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)