tq sayang... | ! sha my heart

.

Selasa, 3 Ogos 2010

tq sayang...

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam..

td aku nmpak minah tu berkepit dgn bf dia.. gemuk rupanya bf dia.. tgok pic krus n tggi.. erm, pic mnipu..pic xblh prcaya sgt...

itu xjd hal... tp, aku rasa bf dia ni semcm jgk r.. bkn aku nk bt justifikasi mlulu.. tp brdasarkn pglmn n umo aku, aku blh assume people base on first meeting...

so, aku rasa jelik dgn dia.. bkn aku nk mmbnci dia... tp ntah la.. pelik la nmpknya mamat ni... prsan bgus kot...

sb pe aku xsuka mamat ni?

dlu2 sb dia ni KO... elo, ko igt aku xtau ke yg ko tu couple yg sape dlu? ko igt aku xknl ke prmpn tu sape? kwn aku kot?

2nd reason, prgai ko ntah pape.. tgok muka pn aku tau ko jns yg mcmna... aku bkn sorg dua jer knl org.. bribu2 mgkin... so, aku knl sgt la ko ni mcmna... erk, rasa nyampah la sgt dgn ko, wpn aku xknl ko.. hahaha...

ntah la, aku bkn suka mmbnci oorg tp aku xsuka dgn org yg ada prgai ntah pape mcm ko ni... bajet hensem la kot? xguna hensem klu prgai mcm ko... boleh blah.. nyampah tgok muka ko..

dh la, entry ni ditulis bkn utk nk bnci ko...

tp aku ada crta aku.. hihi..


syg, answer my msg.

xmrungut la cik adik manis, ckp je.

la, berleter mcm mak nenek plak.. nnt naik kedut muka tu, cyg.

u kata i lembik, dh sntuh ke? ikut suka u la nak kata apa... i kena tahan sb syg u..

dh la tu, syg.. mood u xbaik ya?

patut pn. u bt pe td syg?

u bt apa smpai letih? cite la i nk dgr.

oic.. u rehat ek klu u letih.. kang xpsal2 i kna tempias letih u...



skrg ni aku bt jer prgai pape pn, dia akan tetap sabar... hehe.. tp, xde la bt prgai truk sampai main kayu tiga.. just, mrh2, mrjuk... itu je la..


tq la sbb mmhami aku.. :-)

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...