Langkau ke kandungan utama

tq sayang...

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam..

td aku nmpak minah tu berkepit dgn bf dia.. gemuk rupanya bf dia.. tgok pic krus n tggi.. erm, pic mnipu..pic xblh prcaya sgt...

itu xjd hal... tp, aku rasa bf dia ni semcm jgk r.. bkn aku nk bt justifikasi mlulu.. tp brdasarkn pglmn n umo aku, aku blh assume people base on first meeting...

so, aku rasa jelik dgn dia.. bkn aku nk mmbnci dia... tp ntah la.. pelik la nmpknya mamat ni... prsan bgus kot...

sb pe aku xsuka mamat ni?

dlu2 sb dia ni KO... elo, ko igt aku xtau ke yg ko tu couple yg sape dlu? ko igt aku xknl ke prmpn tu sape? kwn aku kot?

2nd reason, prgai ko ntah pape.. tgok muka pn aku tau ko jns yg mcmna... aku bkn sorg dua jer knl org.. bribu2 mgkin... so, aku knl sgt la ko ni mcmna... erk, rasa nyampah la sgt dgn ko, wpn aku xknl ko.. hahaha...

ntah la, aku bkn suka mmbnci oorg tp aku xsuka dgn org yg ada prgai ntah pape mcm ko ni... bajet hensem la kot? xguna hensem klu prgai mcm ko... boleh blah.. nyampah tgok muka ko..

dh la, entry ni ditulis bkn utk nk bnci ko...

tp aku ada crta aku.. hihi..


syg, answer my msg.

xmrungut la cik adik manis, ckp je.

la, berleter mcm mak nenek plak.. nnt naik kedut muka tu, cyg.

u kata i lembik, dh sntuh ke? ikut suka u la nak kata apa... i kena tahan sb syg u..

dh la tu, syg.. mood u xbaik ya?

patut pn. u bt pe td syg?

u bt apa smpai letih? cite la i nk dgr.

oic.. u rehat ek klu u letih.. kang xpsal2 i kna tempias letih u...



skrg ni aku bt jer prgai pape pn, dia akan tetap sabar... hehe.. tp, xde la bt prgai truk sampai main kayu tiga.. just, mrh2, mrjuk... itu je la..


tq la sbb mmhami aku.. :-)
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)