TESTING 2 Signature | ! sha my heart

.

Khamis, 12 Ogos 2010

TESTING 2 Signature



Moga hari ini membawa kebahagiaan buat anda. :-) Entry ini sengaja dibuat untuk menguji sejauh mana kejayaanku untuk membuat tandatangan (dibaca signature) untuk blog ini. Jadi, aku pun follow la step by step yang diajarkan. Aku ikut ada satu laman web ni, nama dia apa ntah, terlupa, ingat ada Cute2 jer.. Aku ikut semua yg dia ajar untuk buat signature.

Dia guna perisian Photoshop, tapi aku tak ada plak perisian tu. Aku guna saja mana yang ada. Aku guna Paint jer. Semuanya ok, walaupun nampak agak keliru, tapi aku tetap dapat ikut dengan konsisten. Aku ikut jugak step by step dia. Akhirnya, aku dapat juga save dengan format .PNG. Yeay!

Dah siap format tu, aku pun terus la ikut lagi cara-cara nak masukkan kat dalam blog ni. Owh, senang saja. Aku pernah buat untuk kata-kata yang selalu akan terbit setiap kali aku menulis blog. Lepas siap tu, aku launch la. Aku terasa agak gembira sebab hasil lakaran aku sendiri dapat ditunjukkan dalam bolg aku yang tidak seberapa ini. Ini la hasilnya. Tadaa... hehe.
 (Maaf, setelah menggunakan beberapa bulan, hasil terpaksa dibuang kerana format yang tidak dapat dibaca oleh blogger.com)


Tapi, aku nak edit sikit la. Paint plak tak ada crop. Aku cuba nak buka Picasa. Lambat giler. Mungkin my lappy dah hang. So, aku tido dulu la. Tengoklah, ada masa aku nak crop jugak, kasi pendek sikit. Aku juga nak buat bagi tak ada kotak, dia ada ajar, tapi aku tak boleh buat sebab aku kan guna Paint jer yang serba kekurangan.

Sesekali aku tengok ada jugak macam design baju t shirt. Cantik jugak design ni ek. Wahaha, puji diri sendiri plak.
Baiklah, berjumpa lagi la ye. Jaga diri.

Any, komen? Bagi la komen. Jangan segan silu.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


2 ulasan:

淑昆珍昆珍君 berkata...

看著你的BLOG 好多朋友都回應 真厲害..................................................

sha berkata...

tq
Shu Zhen Kun Kun Jun Jane menulis ...
BLOG lihat di tanggapan anda benar-benar luar biasa, banyak teman .........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...