Langkau ke kandungan utama

Rancangan Untuk Blog Masa Depan Yang Cerah



Aku dah nampak rancangan untuk blog ni. Cuma kekangan masa sahaja yang mencemburui. Apa-apa pun, mari kita lihat apa rancangannya. Tidak la besar sangat planning ni. Hanya sebagai permulaan, aku rasa ok la.

1. Cerita pasal tmpt aku bljr
Comparing student zaman degree n master. Kat sini saja pun dah banyak point. Boleh jugak selit cerita kenangan, pengajaran yang real live dalam hidup aku atau kawan-kawan aku.

2. Life aku sebagai student Master.
Apa yang best, apa yang tak best. Ha, banyak jugak kalau nak cerita pasal ni.

3. Cerita cinta?
Haha, perlu ke? Tak payah kot. Cuma mungkin aku boleh buat comparing antara lelaki dan perempuan berdasarkan pengalaman aku.

4. Kehidupan aku sebagai seorang yang bernama Noor Hapisah.
Mungkin petua, nasihat, kegemaran, dll.

Banyak juga ya, kategorinya. Kena buat Label baru la..



2 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)