Langkau ke kandungan utama

Ramadhan yang Tenang Lagi Mendamaikan Hatiku

Anything can happen.. That why life is wonderful.. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... No one you shouldn't hurt their feels!

Salam..

Salam Ramadhan. Moga keberkatan tu kita dapat. Amin.



Hari ni, bangun, rasa tenang..
Tenang sangat ..
Mungkin bulan puasa, means semua orang letih dan hari ni tak de kelas.. so, tak la sibuk sangat..

Mungkin jugak, jiwa ku yang tenang... TQ ALLAH... :-)




Malam tadi nangis la jugak. Teringat kat mak, Nak peluk mak.. Walaupun aku tak la manja macam tu... Tapi, bila ada masalah ni, rasa ingat kat mak jer..

Walaupun sebenarnya, anak perempuan ada masalah, bapa yang akan tahu dulu.. sedangkan anak lelaki, mak yang akan dapat hidu dulu berbanding si bapa. Ini dinamakan Hemophati.


Aku jugak teringat apa yang arwah Tok Lijah bagitau aku dulu... waa, sedihnya... T_T

Erm, dah besar pun aku ni.. dah 25 tahun pun... Tapi, masih macam budak-budak...





Apapun, aku bersyukur kerana hari ni, aku tenang walaupun aku ada masalah...

Tenang sangat... Terima kasih ya ALLAH...

Jadi, kembalilah kepada-Nya, pasti jiwamu akan tenang serta damai. Kalau tak percaya, cuba la. Mudah-mudahan dirahmati hidupmu :-)
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)