Langkau ke kandungan utama

messy...

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam...

apa khbr?

hr ni mood kurg bek sikit...

sb trasa dgn bbrpa org...

sb aku jer kna jaga hati diorg... tp, diorg???

mmg mrjuk jgk la...

tp, jap jer...

aku ni jnis mrjuk, mrah @ benci jap2 je...

bkn takut pape, tp dh jnis aku...

ok la tu, kn? positif... thumb up!



so, aku mrjuk n diorg pujuk la...

tiga org aku mrjuk...

ana, afnan n my bf...


utk yg girl tu, siang2 la, dh settle..

utk my bf, mlm bru settle (sb dia kerja siang)..






tp, suka la plak aku mrjuk dgn dia ni... manja2.. hahaha...
so, dia pn brtgkus lumus jgk la nk bg aku hppy smua...

aku ni senang je, klu msa sedih, dapat gelak, terus hilg problem n rasa sedih... hihi...

senang x?




mcm ni la bilikku.. hehe, berserabut... sb duk sorg.. klu berdua tu, aku jaga la jgk, xbg serabut..




tmpt aku bt krja ada la lbh kurg serabutnya mcm ni... nk apa, semua blh capai.. hihi...
2 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)