Langkau ke kandungan utama

Dah Jadi Drakula, Bahaya



Aku nak cerita pendek saja. Sebab dah ngantuk. Nak tido jap. Nanti tengah malam, aku nak bangun lagi, buat kerja aku. Kerja aku? Hehe, sebenarnya on line jer.. Isk, teruknya aku ni. ]Tapi malam ni aku ada rancangan nak buat Asignment En Hafidz. Bagusnya...

Berbalik kepada cerita asal, aku ni sekarang, subuh baru nak masuk tido. Bukan malam-malam aku tak boleh tido tapi aku duk on line. Lagi sedap bila online tengah-tengah malam. Syahdu jer. Kalau tak percaya, cuba la. Malam sebelum ni, gaduh, dari malam sampai pagi.

OK la, pasal drakula plak, aku mimpi pagi tadi yang mengatakan ada orang nampak hantu kat bilik aku. Dekat-dekat bilik aku la. Ni sebab aku ni duk fikir pasal ni pada awal malam tadi. Ala, no hal. Jangan ganggu la. Buat hal dengan dunia masing-masing sudah la.

So, aku ni tido siang la. Tapi tak de la nak lelap sangat. asyik terjaga jer. Bila jaga tu, macam biasa la, tengok handphone, ada mesej tak. Tadi, aku memang rasa malas nak pi kelas. 50-50 la. Tetiba dapat mesej dari kawan-kawan memberitahu kelas cancel. Yahuu!!!

En Hafidz pun call aku jugak untuk pastikan aku tahu yang tak de kelas. Dia cakap, dia tak dapat nak hubungi Arabs. Aku cakap la, aku dah bagitau Adel.

Salam Ramadhan yang penuh berkat.






Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)