Langkau ke kandungan utama

Demam Rindu




Malam tadi, aku demam. Demam rindu kat my bf. Mungkin sebab dia sibuk sekarang ni. Sengsara je rasa tak dapat nak contact dengan dia. Ya la, tengah-tengah malam buta, mesti la dia tido. Kena faham juga yang sekarang ni bulan puasa. Jadi, memerlukan tidur yang cukup. Ye la, nanti nak kena bangun sahur plak. Siang tak boleh tido, kena kerja. Malam berterawih, agak letih.

Pagi tadi, aku masih demam. Tapi, sekarang ni, alhamdulillah dah sihat. Aku kena sihat sebab nak kena buat assignment minggu ni. Tetiba tengah-tengah malam tu, aku rindukan Beibear aku.. Aku cari, ambik dan peluk, cakap-cakap dengan dia. Rindu giler kat dia.


TQ Beibear sebab sudi temani aku.
Hubungan ni macam dah sampai ke penghujungnya.. Jiwa mahu kuat ni.





2 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)