Langkau ke kandungan utama

chat fb dgn dr fezah...

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

risau jgk kot2 dia marahkan aku ke apa ke... tp, dia ok jer... cuma kdg2 nmpk muka dia mcm x ok.. mgkin bnyk brfikir kot.. bnyk bnda nk kena uruskn...




ni la chat antara aku n dr fezah... 2hb ogos 2010..
Norhafezah: salam. macamana research progress?

10:41pm Me: salam
kena bt problem statement
literature review
theory
method

10:43pm Norhafezah: who are your respondents?

10:43pm Me: smua kena justify

10:43pm Norhafezah: sampling?

10:43pm Me: public speaking co-c...

10:43pm Norhafezah: ok
bila last day antar report - 30 sep?
10:44pm Me: lps raya.. tp sy xpsti
sb jadual xde dgn sy

10:45pm Norhafezah: u tanye pej kat ekonomi..at least u know the deadline.

10:45pm Me: ok, i will

10:45pm Norhafezah: ok






10:46pm Me: Dr., mcmna nk bt apa kita pnya contribution kpd bidg?

10:49pm Norhafezah: contribution to bidang? explain what your study contribute to theory, method ..etc
or to the field...what's new that you contributed to it

10:50pm Me: significant yg sy bt tu salah... jd dh pening mcmna nk bt?
sy bt tu sy rujuk jurnal

10:51pm Me: sy nk kaitkn kat sni, significant slh, jd nk bt contribution lg la sy xtau

10:54pm Norhafezah: nanti u emailkan saya your writing on contribution and contoh u ambil dari jurnal tu ye. tq

10:54pm Me: contribution sy x ambik...
sy ambik significant
tp dr hasan kata salah

10:55pm Norhafezah: u emailkan saya ape u tulis and sertakan contoh jurnal

10:56pm Me: Dr. guna email yg mana? gmail ke uum?

10:59pm Norhafezah: uum

10:59pm Me: ok

11:00pm Norhafezah is offline.



wa wa... sbnrnya, aku dh xigt email dia.. tp, msih igt email dia dlu ada gmail..hihi... truk tol la...




p/s: ada kekosgn jwtn pnsyrah komunikasi kat kolej di N9.. en baha suruh bg VC.. kwn2 ramai yg bg..

aku? aku sgn sbb result pn sdhrna jgk.. tp, bl bgtau my love bf, n my bff, diorg suruh aku apply...

ayat yg bt aku tertarik nk apply, "kita usaha je, mana tau klu rezeki sha.. yg penting kita dah usaha.."


tq to nor Faliza... miss u so much..

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)