Susahnya Nak Tidur, Imsonia | ! sha my heart

.

Rabu, 18 Ogos 2010

Susahnya Nak Tidur, Imsonia


Aku masih tak tidur lagi dari malam tadi. Dah baring2 pukul 3 pagi tapi sampai pukul 4 aku tak boleh jugak lelapkan mata, buat aku sakit kepala jer. Jadi, aku bangun dan baca buku. Kemudian, terus bersahur. Dah tu, buka my lappy sampai la sekarang ni, dekat pukul 9 pagi.Susah nak tidur, Imsonia? Tidaklah. Aku tak ada penyakit susah nak tidur tu.

Apa yang aku buat dari tadi? Aku cari bahan assignment En Hafidz. Then, buka emel. Dapat notify dari Blog yang aku ikuti. Bila aku buka blog dia, wargh, terkejut giler aku sebab aku tak tau pun dia dah up date blog. Banyak plak tu, dia punya up date. Aku tunggu emel up date blog dia masuk. Terlupa la plak yang aku tak subscribe pun blog dia. Terkejut sangat bila dia sakit. Dia pun balas komen aku :-) Happy.. So, macam biasa la jelajah blog dia. Ada la jugak masuk ilmu sikit2.. Alhamdulillah :-)

Aku mesej Ana sebab dia kata nak call aku pagi ni. Tapi tadi, pukul 7.30, aku dah ngantuk. 7.40 dia call. Lama jugak bersembang. Gelak-gelak.

Then, aku gi tegur 'ayahandaku' sebab rasa awai giler kot dia on9, means dia msuk office. Aku dah tak marah kat dia. Dia macam biasa, masih nak tackle aku. Lama jugak YM dengan ayahandaku ini. Ada la sejam lebih. Saja la tegur dia, sebab dia juga yang banyak bagi nasihat kat aku selain Abang Zariz. Sekarang ni, rapat la plak aku dengan Abang Zariz.

Nak tido tapi nanti Ana nak datang jumpa aku. Malas ke tak ke, kena la jumpa dia jugak. Kena la berdisiplin sikit, kan. Wahaha.


3 ulasan:

俊王王王王霖王王 berkata...

君子遇窮困,則德益進,道益通。............................. ....................................

惠NorrisBradwell041花 berkata...

happy to read~ thank you!............................................................

sha berkata...

TQ
Jun Wang Wang Wang Wang Wang Wanglin berkata ...

Kes lelaki miskin, manfaat moral Jin, Tao Yi Tong.

thank you. i will improve my writing. hope you all will enjoy it.:-) thank you for your blogwalking :-)
Hui NorrisBradwell041 bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...