Langkau ke kandungan utama

xlarat...

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam...
apa khbar?

aku xlarat hari ni... mlm td rasa berangin bdn.. bla bgun, bdn jd lemah...
plus, aku puasa hari ni... td pn aku xsedar lgsung ada 3 pggiln telefon.. sdgkn hp sblah ak jer.. mmg aku salit n nk recover la tu... tu yg jd mcm tu..
ikut hati, dh mls nk puasa hr ni... ttpi, mmandangkan esok aku nk g jumpa pnsyrah, jd aku puasa la dulu hr ni... esok, xpuasa la...


aku curik pic ni kat google...

erm, xbest bl puasa jd mcm ni... xlarat jer... plus aku kna siapkan proposal... itu xde mslh sgt... yg probnya, tajuk pn xjumpa lg... sigh... :-(...



kredit utk google.k..


ya ALLAH, bantu la hmba-Mu ini...

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)