Langkau ke kandungan utama

rgksan

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

24- kerja..
aida cll, 7 pg. g turun ambik surt kat bilik dia. tdo blik sbb tdo 4 pg..
then xjga, pukul 9.30 bru jga. sdgkn aku kna masuk 9.30... gla la..
tp bt lmbt2... ngantuk beb.. iron bju dulu.. then bru g mandi.. dah tu pakai slendg xjd2 plak.. geram jgk.. mlm td try jd jer... mnta tlg miza la.. tq dik.

10.30 bru kuar..
smpai din call... campus bite..
g ambik kunci dgn dia, segan la jgk.. org tgok mcm couple...

11 bru buka kedai.. bt mcm biasa... p buang sampah, then trus ada customer...

tp, xramai org...

din angkut brg dgn ayie n sapa ntah bdk baru..

aku duk la dlm kdai... kemas2, sapu sampah n on9..

pukul 1.30 aku kuar. g solat. lps solat hntar kunci kat kdai photostat.
fendy msj sruh tggu kat bus stop..

kelas mcm biasa..

last, en hafidz ckp dia nmpk fb aku... pic rumah.. (nnt la ada msa aku upload pic)
"cantik rumah awak.. sy suka pokok2, rimbun, sejuk mata mmndang"
aku snyum je la.. xde idea nk ckp... huhu

dia tnya kg kat mana?
pokok sena

patut pn sy tgok mcm kwsn kat kedah ni...

dia tnya ada dusun buah x? aku ckp, ada...
dia ckp org tua2 dulu suka tnm.. zaman skrg ni jer org xsuka dh tnm2 ni.. young generation...

dia ckp dia ada rumh kt AS, lg 1 km smpai AS. duk tnm tp xtumbuh2... dia tnah kat tambh pokok sena tu subur... tanah kat rumh dia tnh bendg, xsubur..

dia kata kwsn pokok sena tu dlu org xnk pg sgt... msa 60-an la.. skrg ni dh mju, transit jer jln...
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)