Langkau ke kandungan utama

refreshment...

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam..

tq to ct n anis...

we all hang out together n make a refreshment! :-)

tq to miza bcoz borrow me a sport shoes..


for innitial idea want to cycling.. but sport complex close today.. but we go n make sure it close or not...

it close.. so, walking a half of track n go to road, beside the Pahlawan statue..then went to jalan dewan MAS, but turn right beside the Go-cart.

we want back to hostel but when saw people kayaking @guthrie tasik, we excited to kayak too! furthermore we just a second talk about kayak... peluang depan mata...

so, i kayak with anis.. best

they sound us bcoz not pull up the kayak... hehe...

we go back then tired... but i feel like a new refreshment to me...

enjoy it.. next time want to join again... :-)
2 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)