Langkau ke kandungan utama

minggu pertama, mcm2 hal yg kurg best

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam..
apa khbr?

rasa mcm lama xtulis kat sni, sdgkn bru je dua hri xtulis... mksud aku lama xtulis tu adalh krna aku rasa aku nk mnulis sstu yg besar n ada value...
tp, ksibukn melanda...

esok, dh mula present.. (blum cari cth)
lusa dh kna tunjuk proposal thesis... (xwt pape lg...waaa!)

aku nk cerita mcm2 pristiwa yg brlku yg aku rasa best utk dikgsi bersama, tp masa sgt mncemburui aku...

so, apa kata aku listkan jer... smoga korg rasa hepi sikit, k.. hehe
1. cri bhn xjmpa... wpln dlm lib... rs buku dh btul tp xjumpa.. tension jer...
2. jmpa my housemate... kat lib.. mmg rndu korg... yg bestnya jumpa...
yg plg best, berita ttg xpyh byr sewa rumah lg... yahoo!!! bebas dr tggungan... :-)

lain kali la aku sambung plak. bzi la.. hihi

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)