Langkau ke kandungan utama

rencam

blog JustKhai… mmg superb! best la lyn blog ni… mcm2 ada… bnyk blh tau dlm ni… trsa trsuka la plak kat khai ni.. hikhik… tp bl tau dia adik n ada gf, trus xjd.. xnk r.. adik2, bkn taste aku..


bf bt prangai- pngetua, felo, pak cik guard. tension. ma n mak su dtg bersama kwn2 dia. muka dia mcm Irfan daa.. terkjut aku… igtkn irfan… balik kg. din.


master room, lib mcm rumah kedua aku.


someone friend pnya pasal. xserius. main2. main cnta



celebrate birthday. nita, bln 1. aku n zamani. ada org jeles. ‘beb, pe hal nk jeles? wlpn dia minat aku tp aku xnk la… aku kan dh ada bf… aku xnk la dia, dia hak kau la, beb. aku dgn dia just kwn. kmi dh lama knl la..’

en hafidz yg sygkn student.. xnk bg susah. mcm2.. ank dia AG, pmain gitar band Hujan..

kerja- best. bos xsombg. kwan aku rupanya si zam tu.. knl kwn2 yg baik. kak Ct, ayu, ila, dila n din.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)