tahun baru, cerita baru | ! sha my heart

.

Jumaat, 1 Januari 2010

tahun baru, cerita baru

salam.
mlm td, sedih.. tp syukur sgt sb aku dapt 'pulngn' yg lbh baik. sb tu aku xtakut utk mghadapi kesukaran dan kesedihan.

akhirnya, seorg kenalan rapatku 'hadir' jga stelah stgah tahun dia mghilgkan diri. sbbnya slh aku jgk sb terkasar bahasa. sikit jer, tp huii besar kesannya. ia juga mmbuatkan aku berhati2 bl brbhsa. sungguh, hanya kesilapan kecil. hanya guna ganti nama pertama je, dr 'sha' ke 'i'. itu jer. aku xbrniat pape pn msa guna perkataan tu, cuma nk ringkaskan je... tp, dia sgt trasa.

masa aku cari dia hari tu, blh plak dia kata yg dia tu india. cet, pooorah... kmi dah lama kenal. thun 2006 @ 2007, aku pn kurg pasti.. dh lama dh. dia mnetap di Singapura.parent dh passed away. anak bgsu, tau. dia ada la jgk sedara di Jhr.

apa yg mmbuatkan kmi rapat, dia sama persatuan dgn aku. dialh yg mggalakkan aku mghbiskan silibus persatuan kami. dialah jgak pnasiht tetapku. yg bsetnya, nsht dia islamik. tu la masa mual2 knl, dpt tau dia org sgpura, risau jgk klu dapt yg sosial, xsuka yg sosial. tp skrg ni msj dia dh lain sikit, dh mggatai sjk umurku mngkat ni... huhuhu... tp, dia ni kuat berahsia. dh ada tunang. handsome orgnya, budi perketi pn molek. aku mmg suka giler kat dia dlu la.. tp,skrg dh dapt trma yg aku dn dia cuma adik n abg jer.

dia kerja sbg xecutive pmsran, syrkt di sgpura tp dia pernah ditransfer ke kl. aku pn ada jgk pergi sana..

pg td, dia wish aku slmt thun bru. aku wish dia msa thun bru hijrah, dia wish kat aku thun bru msihi plak... hampeh tol bro ni... huhuhu


aku: bro? :-)
bro: yea my dear sis...

aku:long time no c.. nape mrjuk lma sgt?
bro: sbb nk tgok sis nk pujuk ke x.. :-(

aku: ala, dah cari pn, tp dia cko wrong no plak..
bro: xpe kita lupakan jea. ni dh thun bru, kte bukak chapter baru.. lucky jgk dear xtukar no bru...

aku: lain kali nk tukar no bru la.. biar cari xjmpa.
bro: sampai hatinya sis ni...

aku: xda la. gurau je. klu sha tukar no bru, msti sha akn carry no bro wlpn org tu ckp dia berbgsa india.. :-P

bro: tq. bro syg sis dear.. thun bru ni kna rasa hepi2...
aku: :-)love u 2.. :-x

aku: thanxs God... berkat kesabaran... :-)
bro: btol.. thanks GOD. pas nie klu bro msg jgn x reply plak.. nnt cont yea dear.. bro nk merayap jap.. muahh22 love u n miss u..

so lovely... akhirnya jumpa jgk... :-)

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...