Langkau ke kandungan utama

kisah yg sama

alahai, aku malas tol nk ckp psl ni... ai, mnjdi2 plak minah tu...

cerita bgni. bru2 ni, 3 hri lepas aku komen dia. dh lama aku nk komen. seksi. aku bknnya nk komen sgt tp disbbkn dia kwn aku, aku nk berbaik2 dgn dia n nk dia xbt prkara yg bukan2... dia nk free hair, lntak dia r. yg penting xbuat pkra yg bkn2. tp nmpknya, dia bukn lagi cik yg aku knl dlu.

spektikal tol minah ni. knpa nk mrh aku plak, dh dia yg bt hal, bl ada org komen, mrh plak. klu xbrni nk bt, jgn bt... yg aku geram tu, ada plak kwn yg sama benggong mcm dia ckp, smuanya ok jer.. bodoh! geram tol aku. elllo, klu kau nk pergi neraka, p la... yg ko nk heret kwn aku pe hal? kwn aku tu pn benggong jgk... itu la, bl diorg xdpt dgr ilmu agama 40 hri, mti la htinya... bl ht mati ni, susah... org tegur pn dh xdgr.. org tegur, dia rasa org kutuk dia.. erm...

temanku, berubahlah...

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)