Langkau ke kandungan utama

erm, really??

Ini adalah luahan perasaan si dia…. Pada suatu petang yg suam2 kuku, di bulan disember, 25hb. Lps balik kndri mak lang abg syrf.

‘Ala, jgn dera prsn i. ya la setiap kali kita gduh, msti I xlena tdo. Ala, jgn dera prsn i. I bnr2 syg kat . xsgup I hidup tnpa diri u. u dh balik rumah?
Sng u ckp. Mcm org xde prsn. U igt psgn mcm tukar bju ek? U silap, I bkn jns tu. U my reality, not nightmare. Klu u bkn sspe dlm hidup I, I xkn nk tgglkan my fav food and cigerate bcoz of u? u pnting dlm hidup i. tp, xde gna pn I bgtau u pn. Bkn u blh fhm.

I ni tiada hrga bg u. bl2 masa je u blh cari llki lain mcm I, berlambak. Petik jari je. Wlpn I xde hrga sklipn, I tetap seorg insan yg berperasaan. I xkish klu u xhrmat pd I sbb mmg I xlyk pn.
Sha, wlupn I mrh u, ia xbrmkna I bnci u. I tetap syg u mcm dlu. I hrp u trma seadanya.

Elo sha, klu ‘bermanja’ itu bg mkna ngtif pd u, I mnta mf, k. pcyailah, I xbermksud lucah pd u, I respek u. I dh tgglkan fi’il prgai u masa sesi perkenalan kita dlu. Sbb u xgatai la I stay lama dgn u. u r 1 in 1000. Skrg dh sush nk cri prmpn mcm u.
3 bln lepas, I ada knl seorg prmpn gatai. I rmas dgn dia, I msj dgn dia smggu jer. Lps tu, I xlyn. I tpis no dia, sbb dia sllu kcu i. I amt bersyukur sbu bkn mcm tu. Hubungan berlandaskan nfsu, xkn kekal lama.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)